Sılakeş Telsiz 19.04.2024 Tarihi itibari Doğmuştur.

Sılakeş Telsiz 19.04.2024 Tarihi itibari Doğmuştur.
  • 0
  • 1
  • 22 Ekim 2024
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...
  • +
  • -

10 Ay boyunca yoğun çalışma ve mücadelenin ardında Sılakeş Telsiz Halkımızın hizmetine sunulmuştur.

İlk başta sadece gurbetçilerimize yol bilgi paylşımı için ile Sılayolu Vatan ismi ile Facebook grubu olarak yola çıkan Sılakeş Vatana Müptela grubu,

Mayıs 2023’de Sılakeş Kurucusu Halil Demir’in aldığı karar ile Sılakeşin büyümesi için Hollanda’da ikamet eden Özcan Somuıncu’ya Başkanlığı teslim ederek yeni atılımlara yol açmıştır.

İlk atılım olarak, artık kendi telsiz sistemini kurmaya karar vermiştir.

İlk testeler sadece 4 kanal ve 1 Mikrafon ile 4 kişi arasında başlayan testler yaklaşık 16 görüntü testi yüzlerce ses testi ve

Katılımcı kapasite testleri ile Sılakeş Telsiz bugün ki şeklini almıştır.

Yaklaşık 10 ay boyunca arge çalışması planlaması ile kurulan Sılakeş Telsizde gerkli kanalları, Radyosu ve Trafik durumunu gösteren Haritası ile artık Türk insanının hizmetine girmistir.

Kanallarda Sılayolu Sohbet, Sılayolu yol yönlendirme ve bilgi sohbet kanalları, ayriyeten uluslar arası Tıransportculuk yapan kardeşlerimiz için bilgi alışverişi için Tıransport kanalları açılmıştır.

Harita’sında Trafik durumunu gösterir halde yolcu ve kişinin konumunu göstermekte olup anında gerekli desteklerin sağlanmaktadır. Harita konumda hiç bir katılımcının ev adresi görünmemektedir!

elsiz’de Radyo Sılakeşide dinleyebilir ve istediğiniz zaman sohbet edebilir istediğiniz zaman radyonuzu dinleyebilirsiniz.

Sılakeş Telsiz’i www.silakes.org linkinden Android veya Iphone için indirebilirsiniz. İlk Kayıt olurken lütfen istenilen bilgileri manuel yazınız  ve şifrenizi mutlaka aklınızda tutabileciğiniz şekilde olsun.

Telefon numaranızı mutlaka +90 veya +49 şeklinde yazmanız 00 kullanmamanız.

Sizleri Sılakeş Telsiz’de bekliyoruz.

Bizi Takip etmeyi unutmayın… 

Sılakeş Dünyasına Katılmak için www.silakes.org Sitzesini Ziyaret Edebilirsiniz

silakes ytelsiz

www.silakes.com internet sitesinde yayınlanan imzalı ve her türlü haberlerin her türlü telif hakkı Yayın izni veren haber kuruluşları ve yayın hakkı bulunan www.silakes.com aittir.

www.silakes.com internet sitesinden izin almadan haber kullanmak için haber kaynak ve habere link vermeniz gerekmektedir. Aksi halde kanuni yollara baş vurulacaktır.

kaynak: www.silakes.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir